Aanvragen ontvangen in uw regio

Als deelnemende boekhouder ontvangt u via VindEenBoekhouder.nl aanvragen in uw regio. De aanvragen zijn afkomstig van personen die op dat moment actief op zoek zijn naar een goede boekhouder.

Bepaal uw werkgebied én dienstverlening

U bepaalt zelf het gebied waarin u aanvragen wilt ontvangen, bijvoorbeeld alleen aanvragen uit specifieke gemeenten, gebieden of provincies. Daarnaast kunt u besluiten enkel aanvragen voor specifieke soorten dienstverlening te willen ontvangen. Zo matchen de aanvragen precies met de klanten die u zoekt.

Geen abonnementskosten of opstartkosten

Als deelnemende boekhouder betaalt u per aanvraag (25,- euro, excl. btw). Er zijn geen abonnementskosten of opstartkosten. De aanvragen die wij doorsturen worden vooraf menselijk gecontroleerd en geverifieerd, waardoor wij de kwaliteit van aanvragen kunnen waarborgen.

Ontvangt u een aanvraag die bij nader inzien alsnog van mindere kwaliteit blijkt of die niet aansluit op uw dienstverlening, dan hoeft u deze aanvraag uiteraard niet te betalen. Zodoende komt u eenvoudig in aanraking met relevante, potentiële klanten en is uw investering in deze nieuwe relaties beperkt én goed besteed.

Deelnemen aan VindEenBoekhouder.nl

Wilt u deelnemen aan VindEenBoekhouder.nl? Vul uw bedrijfsgegevens en werkgebied in. Zodra u zich hebt aangemeld, komt u direct in aanmerking voor aanvragen van personen die nú op zoek zijn naar een goede boekhouder in uw regio.

Deelnemen als boekhouder

Direct aanmelden

Invoerveld correctInvoerveld incorrect
Invoerveld correctInvoerveld incorrect
Invoerveld correctInvoerveld incorrect
Invoerveld correctInvoerveld incorrect
Invoerveld correctInvoerveld incorrect
Invoerveld correctInvoerveld incorrect
Invoerveld correctInvoerveld incorrect
Invoerveld correctInvoerveld incorrect
Invoerveld correctInvoerveld incorrect
Invoerveld correctInvoerveld incorrect

Menselijke controle en verificatie van aanvragen

De aanvragen die binnenkomen bij VindEenBoekhouder.nl worden door onze medewerkers gecontroleerd op kwaliteit, waardoor u enkel kwalitatieve aanvragen toegestuurd krijgt waarmee u direct praktisch van start kunt gaan. Iedere aanvraag wordt voor verzending telefonisch geverifieerd om de kwaliteit van de aanvraag te waarborgen.

Altijd een geldig telefoonnummer en e-mailadres

De aanvragen die wij doorsturen bevatten altijd een geldig telefoonnummer en e-mailadres. Zodoende kunt u als boekhouder eenvoudig en snel contact opnemen met de aanvrager op de manier die u het beste past.

Enkel betalen voor kwaliteit

Zelfs als er onverhoopt een aanvraag van lagere kwaliteit zou worden doorgestuurd, dan is er voor u niets aan de hand. Als u hier melding van maakt, dan hoeft u de aanvraag niet te betalen.

Beperkte concurrentie - hoog slagingspercentage

Wij beperken de concurrentie voor deelnemende boekhouders tot maximaal drie concurrenten. De ervaring leert dat weinig aanvragers zitten te wachten op meer dan vier voorstellen. Als aanvragers meer dan vier voorstellen ontvangen, verzwakt de aandacht en krijgt niet ieder voorstel de aandacht die het verdient.

Kwalitatieve aanvragen - kwalitatieve voorstellen

De deelnemende boekhouders zijn erbij gebaat dat er maximaal drie boekhouders een concurrerende offerte versturen. Dat vergroot immers de kans op nieuwe klandizie, en verkleint de kans dat het opstellen van een voorstel achteraf verspilde tijd blijkt te zijn. Het moet voor deelnemende boekhouders immers ook de moeite zijn om goede, kwalitatieve voorstellen op maat te versturen.

Vier boekhouders per aanvraag

Wij hebben besloten om ons daarom geheel vast te binden op vier deelnemers per aanvraag. Dat is voor zowel de aanvrager als de deelnemende boekhouders de juiste verhouding: aanvragers ontvangen kwaliteit, en deelnemende boekhouders kunnen kwaliteit bieden.

Geen abonnementskosten of opstartkosten

Als deelnemende boekhouder betaalt u geen abonnementskosten of opstartkosten. U betaalt enkel per aanvraag. Ontvangt u geen aanvragen, dan betaalt u dus ook niets.

Kosten per aanvraag

De kosten per aanvraag bedragen 25,- euro (excl. btw) per aanvraag. De aanvragen die binnenkomen bij VindEenBoekhouder.nl worden door onze medewerkers gecontroleerd op kwaliteit, waardoor u enkel kwalitatieve aanvragen toegestuurd krijgt waarmee u direct praktisch van start kunt gaan. De aanvragen die wij doorsturen bevatten altijd een geldig telefoonnummer en e-mailadres. Zodoende kunt u als boekhouder eenvoudig en snel contact opnemen met de aanvrager op de manier die u het beste past.

Geen kosten als de aanvraag niet in orde is

Zelfs als er onverhoopt een aanvraag van lagere kwaliteit zou worden doorgestuurd, dan is er voor u niets aan de hand. Als u hier melding van maakt, dan hoeft u de aanvraag niet te betalen. Zo betaalt u alleen voor kwalitatieve aanvragen waaruit u passende opdrachten kunt halen.

De voordelen op een rijtje

  • Snel in contact komen met potentiële klanten
  • Meerdere aanvragen per maand in uw mailbox
  • Zelf bepalen hoeveel aanvragen u maximaal per maand wilt ontvangen
  • Aanvragen die aansluiten op uw werkgebied en dienstenaanbod
  • Beperkte concurrentie: maximaal drie concurrenten per aanvraag
  • Kwaliteitscontrole van alle aanvragen
  • Kortom: meer klanten vinden met minimale kosten!

2020 © VindEenBoekhouder.nl | Boekhouders vergelijken